23 oktober 2011
16:00

Örebro HK röd

Referat: Nora/Hällefors - Örebro HK röd

Dagens möte mot Örebro u-16 elitlag skulle visa sig bli en övermäktig motståndare.

Matchen började böljande fram och tillbaka, så i 3 min får vi chansen o spela pp men vi lyckas ej skapa några chanser. Spelet läggs alltmer i vår zon vi får allt svårare att freda oss. Det lyckas fram till den 10 min då Örebro gör mål. Pressen mot vårt mål fortsätter så i 13 min blir det 2-0 genom banans bästa spelare August Gunnarsson.(5p) i matchen.
Så i den 14 min gör de 3-0, det står sig perioden ut.
Mål 0-3
Skott 2-17
Utv 2 - 2.

Inför 2 perioden vaskade vi om lite i femmorna till en början gick det bra trots att Örebro gjorde 4-0 i 23 minuten. I den 25 min lyckas vi få till en reducering efter ett hårt jobb av Oskar som spelar fram Jonas som fri med mv smäller in den mellan benen.
Det skulle stå sig i 5 min till 30 min då Örebro gör 1- 5 då går den lilla energin ur våra spelare som vi fick efter vår reducering. Örebro gör ytterligare 3 mål i perioden.
Mål 1-5
Skott 4-21
Utv 2 - 0.

I period pausen försökte vi gjuta mod i killarna, många hängde med huvudena. Vi ledare sa att vi skulle gå ut försöka spela 0-0. Vi gjorde även ett mv-byte.

När väl spelet kom igång så spelade vi matchen bästa spel vi kämpade o slet.
Vi höll tätt i 11min då Örebro lyckades med en klassiskt Ryssspel där våra spelare
var på läktarn o käkade korv, ett oerhört vackert hockey mål där pucken såg ut att gå på ett snöre fram till ett öppet/tomt mål. Bara att applådera som motståndare.
Örebro gör ytterligare 2 mål matchen slutar 1 - 11.
Mål 0 - 3
Skott 3 - 12
Utv 4 - 2

Oskar Löthgren och Adam Karttunen Bark får godkänt i matchen de slet o kämpade hela matchen igenom plus att de gav positiv energi i båset till sina lagkamrater genom peppning.
Våra spelare skall ha en eloge till att vi ej tappade humöret mot motståndare/domare utan höll oss ifrån dumma utv.

Det som dock ej är acceptabelt är gnället i båset mot lagkamrater alla gör vi misstag ute på isen. "Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag"